1051 Budapest, Sas u. 25.  ·  +36 1 473 0055  ·  titkarsag@maviz.org

Távoktatás bevezetésének támogatása az atipikus munkavégzést támogató GINOP pályázat keretében

2022-04-15

A GINOP-5.3.5-18-2020-00192 azonosítószámú pályázat során kialakításra került egy online oktatási felület (e-learning keretrendszer) a Magyar Víziközmű Szövetség részére.

A rendszer azzal a céllal jött létre, hogy azon keresztül minél többen kapjanak részletes tájékoztatást az atipikus foglalkoztatási formák bevezetéseinek előnyeivel kapcsolatban, illetve a tagszervezetek alkalmazni tudják a rendszert akár képzési anyagok, belső utasítások átadása vonatkozásában, illetve össztagszervezeti szinten tudás/tartalommegosztó felületként is (pl. elkészült oktató videók stb.).

A Moodle rendszerhez kapcsolódó tananyagfejlesztő programon keresztül készült el a pályázati céllal összhangban lévő, interaktív tájékoztató anyag, melyet 50 fő víziközműves munkavállaló számára tettünk hozzáférhetővé.

A Moodle rendszerhez kapcsolódó tananyagfejlesztő programon keresztül készült el a pályázati céllal összhangban lévő, interaktív tájékoztató anyag, amelyet tesztjelleggel 51 fő víziközműves munkavállaló végzett el.

A kurzus már a tagszervezetek számára is hozzáférhet ezen a linken.