1051 Budapest, Sas u. 25.  ·  +36 1 473 0055  ·  titkarsag@maviz.org

Gyerkőcfesztivál Győrben

2022-07-01

Győr egyik legnagyobb fesztiválján, egy teljes hétvégén, ingyenes gyermekprogramokkal várták a szervezők a kisgyermekes családokat a történelmi belvárosban. A környezetvédelem, vízbázisvédelem, és az épített környezet védelme is nagy hangsúlyt kapott a rendezvényeken, így a Pannon-Víz Zrt. is saját sátorral jelent meg az eseményen. A gyerekek számára 5 állomás volt teljesíthető, amelyek között volt asztali vizes játék (Big Water Play), vízi pisztolyos céllövészet, horgászat, tableten keresztül történő vezetéképítés, valamint csőösszeszerelés. A játékokhoz szükséges eszközök egy része, így különösen a vizes játszótér, vízipisztolyok, csőösszerakó játék jelen projekt keretein belül kerültek beszerzésre.

 

A látogatóknak lehetőségük volt a terepasztal, valamint a víztorony makettek megtekintésére.

A gyerekek minden állomás teljesítése után pecsétet kaptak, aki valamennyi állomást teljesítette, azok között kisorsolásra került óránként egy, a győri Xantus János Állatkertbe szóló páros állatkerti belépő. Az állatkerti belépőjegyek jelen projekt keretében történtek beszerzésre.

A kánikulában párakapuknál frissülhettek fel a résztvevők, amely élményt jelen projekt keretében vásárolt 6 db íves párakapu biztosította.