1051 Budapest, Sas u. 25.  ·  +36 1 473 0055  ·  titkarsag@maviz.org

Bemutatóhely a szegedi víztoronyban

2022-09-19

A Szent István téri víztoronyban a KEHOP-2.1.7-19-2019-00016 projekt keretében bemutatóteret alakított ki a Szegedi Vízmű Zrt. A felújított berendezés és a kihelyezett technikai eszközök lehetővé teszik színvonalas előadások megtartását, képi anyagok bemutatását (fotók, filmek, prezentációk).

Szegeden a Szent István téri víztoronynál a projekt keretében a víztoronyban lévő bemutatótermének felújításával és berendezések beszerzésével korszerűbbé vált.

Bemutatóhely korszerűsítésével lehetővé vált az ismeretterjesztő kisfilmek levetítése és egyéb   szakmai előadások megtartása. A társaság ennek érdekében az alábbi feladatok végezte el:

  • Festés-mázolás,

  • Bútorzat beszerzése

  • Projektor+vászon+hangfalak beszerzése

  • Asztali számítógép és egyéb szemléltető képek/táblák/tárgyak beszerzése

 

Ügyfélszolgálati helyiségek a Szegedi Vízmű Zrt. központi épületében szintén festéssel felújításra kerültek.

A projekt keretében elvégzett fejlesztések által a Társaság – a szemlélet formálás mellett, azon túlmenően – információkat nyújt vizeink/vízbázisaink minőségéről, megóvásának fontosságáról, takarékos felhasználási lehetőségeiről, jellemzőiről, a környezettudatos szennyvízelvezetés és –kezelésről, valamint szennyezés megelőzéséről. A szervezet további célja, hogy tudatosítsa a célközönségben: közösen az apróbb szemlélet béli változásokkal is eredményeket érhetnek el, valamint segítséget nyújtanak a környezettudatosság megéléséhez a mindennapokban, mivel felelősséget érez a társaság egy olyan generáció felneveléséért, amely a vizet értéknek tekinti.